CityTech

Elektricien nodig? - CityTech

Doe hieronder je aanvraag

  • 7 dagen in de week actief
  • Weet vooraf waar je aan toe bent
  • Niet goed herstel met spoed garantie
Meld een storingVraag een nieuwe installatie aan

Veiligheid & kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn waar het bij CityTech hoofdzakelijk om draait. Om die reden hanteren wij een ‘niet goed hersteld met spoed’ garantie.

+31 6 41559406

Doe een aanvraag

 

 

Nieuwe keuken

Nieuwe keuken

Tegenwoordig gebruiken we meer en zwaardere apparatuur in de keuken. Hierom zal het elektraplan aangepast of uitgebreid worden.

Neem contact op
Kortsluitingen

Kortsluitingen

Gaan regelmatig de stoppen door en ligt het niet aan overmatig stroomgebruik? Dan kan er sprake zijn van kortsluiting.

Neem contact op
Tuinelektra

Tuinelektra

Wenst u meer stroomvoorzieningen in het buitengedeelte van uw pand? Denk hierbij aan o.a. sfeerverlichting en stopcontacten.

Neem contact op
Groepenkasten

Groepenkasten

Verouderde groepenkasten kunnen zorgen voor onveilige situaties en dienen vervangen te worden. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u hierin adviseren.

Neem contact op
Laadpalen

Laadpalen

Gaat u binnenkort elektrisch rijden of schaft u een ander elektrisch voertuig aan? Dan kunnen wij hiervoor de benodigde stroomvoorzieningen leveren en installeren.

Neem contact op
Andere behoeften?

Andere behoeften?

Twijfel niet om ons te benaderen bij afwijkende wensen, onze brede specialisatie in de elektrotechniek maakt elke wens bespreekbaar. Door een ruim bereik aan ervaren elektriciens staan wij ook klaar voor kleinere opdrachten zoals o.a. fornuis aansluitingen.

Neem contact op

Over mij

Sherwin Tehrani

Al ruim 10 jaar ervaring in het veld en met passie gediend. Citytech is een professioneel bedrijf met een breed netwerk, waaronder ik verantwoordelijk ben over afdeling elektrotechniek. Geen opdracht is ons te gek en alle behoeftes zijn te vervullen. Interesse? Neem contact op met mij of mail ons hoofdkantoor.

+31 6 41559406

Over mij