CityTechBespaar minimaal 60% aan energiekosten

Verouderde TL buizen vervangen voor nieuwe Led lampen. Gezonder licht en zeer korte terugverdientijd

Led verlichting in alle soorten en maten. Snel en eenvoudig geleverd en geïnstalleerd. Van alle merken leverbaar met een zeer korte terugverdientijd.

Bespaarcalculator

Empty hall exhibition centre.The backdrop for exhibition stands, booth,market,trade show.Conversation for activity,meeting.Arena for entertainment,event,sports.Indoor for Factory,showroom.3d render.

Snelle installatie

7 jaar garantie

1-2 Jaar terugverdientijd

Gezonder licht

Overstappen naar LED verlichting, ruim 60% Besparing

Specs verschillende soorten verlichting
Wattage 4 Watt tot 36 Watt
Afmetingen L: 30cm tot 150cm
Lumenbehoud 350 lumen tot 4500 lumen
Lichtefficiëntie 30° tot 120°
Dimbaar Ja
Toepassing Hang of wand montage
Garantie 5 jaar

En toen werd het stil… Na het zien van de energierekening van uw bedrijf.

De bestaande TL verlichting in uw kantoor, bedrijfshal of werkplaats zijn echt de laatste adempjes aan het uitblazen. Het is hoog tijd voor duurzame, zuinige LED verlichting binnen uw werkomgeving.

Oude TL-buizen vervangen voor LED buizen of panelen is hedendaags een must om te besparen op de energiekosten. Bij vervanging zult u direct al profiteren van de kostenbesparing die kan oplopen tot maar liefst – hou je vast – 60% en tot zelfs 75% minder energieverbruik op maandbasis.

Niet alleen gaan LED modules decennialang mee, ook is de zichtbare verandering in uw werkomgeving goed voor uw werknemers, algehele productiviteit en bedrijfsimago. Een duurzame, toekomstbestendige keuze valt over het algemeen goed in de smaak bij uw werknemers, klanten én investeerders.

Oude TL Buizen Vervangen Voor LED

We kennen het kenmerkende witte licht van de TL buis nog van vroeger. Lange stroken aan verlichting die knipperend aan gaan en soms not wat zoemend of pruttelend geluid mee geven. Dat is echt niet meer van deze tijd, en kan zelfs brandgevaarlijk zijn.

Tegenwoordig worden oude TL buizen met grote regelmaat vervangen door zuinige LED varianten. Deze kunnen op elke gewenste plek worden bevestigd aan plafonds, muren, maar ook buitenruimtes kunnen voorzien worden van LED.

De investering in het toekomstbestendige LED is geen toeval. De extreem efficiënte vorm van verlichting kan uw energieverbruik flink doen krimpen. Een lichtscan van CityTech kan u inzicht geven in de besparing van uw onderneming.

Ontdek De Vele Voordelen Van LED

 • Extreem licht-efficiënt: Bespaar ruim 60% stroomkosten ten opzichte van standaard TL
 • Lange Levensduur: LED buizen gaan veel langer mee dan standaard TL buizen en hoeven minder vaak te worden vervangen, waardoor onderhoud minimaal is.
 • Duurzaam in gebruik: LED verlichting is ontworpen voor temperaturen tussen de -40°C en 50°C. Ook zijn LEDs vele malen beter bestand tegen kou, trillingen en vocht.
 • Groen imago: Minder stroomkosten is goed voor het klimaat (verlaagd uw carbon footprint), terwijl de verminderde noodzaak om LED lampen te vervangen minder afval produceert
 • Dimbaar en programmeerbaar: Kies uw perfecte lichtsterkte dankzij LED dimmers (onze LED modules kunnen worden geleverd met een 1-10V dimbare driver). Programmeer wanneer LEDs automatisch aan- of uitgezet kunnen worden.
 • Vele kleuren en stijlen: Pas de kleurtemperatuur en het ontwerp van de LED verlichting volledig aan naar uw eigen inzichten en voorkeuren.
 • Vervanging is zo gepiept: Uw nieuwe LED lampen zijn binnen no-time geïnstalleerd aan de hand van het lichtplan dat we samen zullen LED modules zullen in niet langer dan 10 min per lamp aangesloten op bestaande aansluitingen. Wij leveren en installeren veel verschillende merken, zo kunt u de lamp kiezen die het best bij jullie werkomgeving past.

Verdien Uw Investering Terug (En Meer)

Veel ondernemers zien het aanschaffen van nieuwe LED lampen als een kostenpost. Het inkopen van LED verlichting is immers een investering die over langere tijd zal moeten worden terugverdiend.

Toch kan het investeren in de toekomst van uw bedrijf u op lange termijn veel geld besparen. Een expert van CityTech helpt u graag om de terugverdientijd van uw nieuwe LED verlichting vooraf te berekenen.

Gemiddeld genomen is de terugverdientijd van de nieuwe verlichting erg kort. Het gros van onze klanten verdient de gehele investering in LED modules terug in slechts 1 tot 2 jaar tijd. Berken uw eigen terugverdientijd direct met onze handige bespaarcalculator:

Bespaarcalculator

Veelgestelde vragen

 • PASSEN DE NIEUWE LED MODULES OOK IN ONZE OMGEVING?

  Veel van onze fabrikanten hebben goed ingespeeld op de transitie van TL naar LED en hiervoor voor elk model een geschikte vervanger ontworpen.

 • HOE WEET IK OF IK GENOEG LICHT KRIJG OP DE WERKVLOER?

  Voorafgaand zal er een expert een aantal lichtmetingen in de werkruimte uitvoeren. Zo kan exact vastgesteld worden welke lichtsterkte u momenteel heeft.

 • HOE VERLOOPT HET TRAJECT MET CITYTECH?

  Bent u op dit moment niet helemaal tevreden over de lichtopbrengst in de werkruimte? Dan kunnen we ervoor zorgen dat we LED modules terugplaatsen die zorgen voor een hogere lichtopbrengst.

 • HOE GAAT DE LEVERING EN INSTALLATIE IN ZIJN WERK?

  Een vertegenwoordiger komt bij u langs om een inventarisatie en diverse lichtmetingen te doen in de werkruimte. Aangevuld met uw eisen en wensen zal dit resulteren in een uitgebreid voorstel inclusief berekening van de terugverdientijd en lichtsimulatie.

  Wilt u eerst een lamp op proef om te bekijken hoe het licht valt? Dat kan. Nadat u tevreden bent zullen we de rest vervangen.

 • WAT DOE IK MET DE OUDE LAMPEN?

  De oude lampen kunnen worden afgevoerd via onze partner AM Recycling. Dat regelen wij verder.

Doe Uw Voordeel Met Onze Slimme Lichtsimulatie

Elke onderneming is anders en elke ruimte binnen uw bedrijf heeft een eigen plan nodig. Voordat we ook maar één lamp voor u vervangen, kan een expert van CT een op maat gemaakte simulatie voor u samenstellen.

Middels slimme software kunnen we een lichtsimulatie voor uw bedrijfspand maken, waarin we kunnen laten zien hie de LED lampen het grootste effect hebben op de werkvloer. Hierdoor zal u precies weten wat u kunt verwachten van een eventuele samenwerking met CityTech. Zo komt u nooit voor plotselinge verassingen te staan.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke wensen kenbaar aan onze experts. Doe absoluut ook uw voordeel met een voor u op maat gemaakte simulatie. Bij interesse kunt u deze lichtsimulatie geheel vrijblijvend bij ons aanvragen:

Proberen, Installeren En Recycleren

Mocht de lichtsimulatie voordelig voor uw bedrijf uitpakken, dan nodigen we u graag uit om eerst een klein aantal LED modules in de praktijk uit te testen. Zo ziet en voelt u exact hoe de verlichting er straks uit komt te zien.

Tijdens de installatie kunnen we (indien wenselijk) de oude TL buizen voor u afvoeren en recyclen. Dit probleem nemen we volledig voor u uit handen. Maak u geen zorgen om het verwerken van de oude verlichting.

Duurzaam Ondernemen: Een Helder Verhaal

Naast de grote kostenbesparing mogen we ook de voordelen voor uw bedrijfsimago niet uit het oog verliezen. Veel ondernemingen zijn tegenwoordig intensief bezig met de transitie naar een betere toekomst voor ons allemaal. Ondernemers moeten bovendien steeds vaker met energielabels werken, zo moeten kantoren bijvoorbeeld minimaal voorzien zijn van energielabel C.

Duurzaam ondernemen in de praktijk omzetten kan soms uitdagend zijn. Onze LED modules helpen dit probleem in de praktijk op te lossen. Zuinige verlichting is hét schoolvoorbeeld van een meetbare duurzame verbetering binnen uw bedrijf.

Vervanging Naar LED: Een Logische Keuze

Gezien de enorme energiebesparing en de vele mogelijkheden van LED modules, is het in veel gevallen een logische keuze om over te stappen. De cijfers spreken immers voor zichzelf: Wie wil nu niet op maandbasis gemiddeld 60%-70% aan energiekosten besparen?

De transistor maken van oude TL buizen naar moderne, zuinige LED verlichting is eigenlijk een no-brainer. De zeer snelle terugverdientijd van minder dan twee jaar is natuurlijk een ongekende investering waar de aandelenbeurzen niet tegenop kunnen.

Heeft u interesse gekregen in het vervangen van uw oude verlichting? Durft u het aan om de transitie te maken naar efficiënte LED verlichting?
Vraag dan vrijblijvend een gratis lichtplan aan door te klikken op de onderstaande knop:

Gratis Lichtscan

Bij CityTech helpen wij u graag om uw duurzame bedrijfsdoelen sneller te behalen. Onze lichtscan en -simulatie kunnen vrijwel direct laten zien waar energiebesparingen het meest zinvol zijn en hoeveel besparing dit kan opleveren.

Afspraak maken

Stap 1: Lichtscan

Na uw aanvraag voor de vrijblijvende lichtdan neemt een adviseur contact met u op om een afspraak in te plannen.

Stap 2: Simulatie

U wilt uiteraard geen verassingen. Daarom maken we vooraf een vrijblijvende lichtsimulatie van uw bedrijfspand, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Stap 3: Uitproberen

Wilt u eerst zien en uitproberen wat u koopt? We kunnen uiteraard een aantal lampen op proef installeren.

Stap 4: Installatie

Tijdens de installatie kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan. Wij zijn erg flexibel.

U bent er bijna! Laat nu een GRATIS LICHTSCAN uitvoeren en kom erachter hoe wij ook u kunnen helpen aan een lichtopbrengst die voldoet aan uw wensen.

Projectfoto’s

CityTech
CityTech
CityTech
CityTech

Verschillende vormen van LED verlichting

LED-Buis

LED-Buis

Verlichtingsrail

Verlichtingsrail

LED Paneel

LED Paneel

Lijnverlichting

Lijnverlichting

Stof- en Waterdicht Armatuur

Stof- en Waterdicht Armatuur

LED batten

LED batten

Wat u echt moet weten voordat u led-verlichting aanschaft

In de white paper leest u wat echt belangrijk is om te weten over led- verlichting

 • Wat is nou het grote verschil tussen TL en LED
 • Wat is goed licht voor uw situatie?
 • Waar moet u op letten bij het vervangen van de verlichting?

Kom met ons in contact

Bel: 036- 700 9 700 of mail naar

info@citytech.nl

Naar contact pagina

Klant ervaringen

Sabrine Duiker
Dit is een voorbeeld van een testimonial, een citaat van een (positieve) klant. Vraag je tevreden klanten om een korte aanbeveling!
Sabrine Duiker
Devon Jilesen
Dit is een voorbeeld van een testimonial, een citaat van een (positieve) klant. Vraag je tevreden klanten om een korte aanbeveling!
Devon Jilesen
Jozefien van de Werken
Dit is een voorbeeld van een testimonial, een citaat van een (positieve) klant. Vraag je tevreden klanten om een korte aanbeveling!
Jozefien van de Werken

Enkele projecten

Naam bedrijf

Naam bedrijf

Bekijk project
Naam bedrijf

Naam bedrijf

Bekijk project
Naam bedrijf

Naam bedrijf

Bekijk project

Voorkom verassingen, kies voor een persoonlijke lichtscan.

 • U ziet precies welke lichtsterkte u kunt verwachten
 • Uw toekomstige energieverbruik duidelijk in
 • Een lichtopbrengst volgens NEN

Lichtscan aanvragen

Artikelen uit onze blog

4 Stappen naar een Elektrische Kookplaat: Jouw Keukenupgrade Begint Hier!

4 Stappen naar een Elektrische Kookplaat: Jouw Keukenupgrade Begint Hier!

Het kopen van een nieuwe elektrische kookplaat kan een opwindende maar ook uitdagende taak zijn. Met de vele opties en…

Tips voor het kopen van Tuinverlichting: Waar je op moet letten

Tips voor het kopen van Tuinverlichting: Waar je op moet letten

Bij het inrichten van je tuin is verlichting een essentieel onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien. Tuinverlichting speelt…

Vochtproblemen in Elektra Herkennen: Een Gids voor Thuisbezitters

Vochtproblemen in Elektra Herkennen: Een Gids voor Thuisbezitters

Vochtproblemen in huis kunnen vervelend zijn, vooral als het om elektra gaat. Ze kunnen ernstige schade veroorzaken aan de bedrading…

Kom in contact met ons

Stel ze hier

Adres

Zwarteweg 97
1431 VK Aalsmeer

Contact

036 700 9700
info@citytech.nl

1Beschrijving Werkzaamheden
2Gegevens
Zo kunnen wij u beter helpen de juiste monteur te vinden
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.