Over ons

Waar staan wij voor?

CityTech Engineering is actief op het gebied van elektrotechnische bouwinstallaties met als specialiteit het prefabriceren, installeren en onderhouden van LED screens en automatiseringssystemen alsmede de handel in advertentieruimte en -tijd.

Dit doen wij business to business van engineering tot uitvoering en vanuit de missie dat onze diensten enerzijds het verschil moeten maken in reclame door sneller en kwalitatiever te zijn dan wat de markt aan te bieden heeft.

Waar werken we naar toe?

CityTech Engineering realiseert ideeen van ontwerp tot oplevering en gaat in een automatiseringstijdperk altijd voor slimste en efficientste oplossingen.

Dit is vereist om de snelheid te kunnen waarborgen waar CT mee opereert.

Wij leveren graag een bijdrage aan ambities en doelen van onze opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn op het gebied van reclame en marketing. Wij werken uitsluitend met opdrachtgevers die erg veel waarde hechten aan tijd en de ambities stabiel en snel realiteit willen maken.

Hoe zijn we dat van plan?

CityTech Engineering realiseert haar missie en visie door samen te werken met een gedreven netwerk van elektrotechnische professionals. Wij zijn flexibel, schakelen snel en handelen adequaat. CT borgt zowel de kwaliteit als veiligheid van haar dienstverlening door gecertificeerd te zijn voor de normen ISO 9001 en VCA.

Vraag naar de mogelijkheden

Behind the scenes

Functie: Algemeen Directeur

Functie: Bedrijfsleider

Functie: Accountmanager

Voor mij is CityTech een hecht bedrijf dat altijd open staat voor nieuwe kansen en nieuwe ervaringen. Onze kracht is toch wel echt de passie voor het vakgebied, hierdoor zijn wij vaak geneigd toch net die extra stap te zetten en flexibele tijden aan te houden.

Sherwin Tehrani, business manager
.

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Zwarteweg 97
1431 VK Aalsmeer